„Ne dorim o administrație transparentă și eficientă” ⦁ Interviu cu Flavius Roșu, candidatul PSD la Primăria Șag

flavius rosu1

– Flavius, au trecut și cele două săptămâni și ne pregătim din nou de alegeri, de această dată în doi…

– Da, au fost două săptămâni foarte încărcate, atât din punct de vedere fizic, dar mai ales emoţional. Nu este ușor, așteptarea este grea, însă mi-a dat putere încrederea pe care mi-au arătat-o oamenii din Șag, pentru care le mulţumesc public.

Am străbătut comuna în lung și în lat în aceste zile, am stat de vorbă cu sute, poate mii de oameni, și am înţeles foarte clar mesajul lor: este nevoie de o schimbare, de o abordare nouă și de o atitudine constructivă. Oamenii așteaptă din partea noastră multe lucruri și voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă să rezolvăm problemele cu care se confruntă. Este mare păcat că o comună frumoasă precum Șag, cu oameni gospodari, să bată pasul pe loc de atâția ani. Dacă nu chiar să facă pași în spate din cauza unei administraţii defectuoase.

– Sorin Grindeanu a fost desemnat președinte al Consiliului Judeţean Timiș și urmează ca peste câteva zile să preia această funcţie. Cum vezi colaborarea cu noul președinte și cu Consiliul Judeţean?

– Am purtat multe discuţii cu președintele Sorin Grindeanu și ne bucurăm de tot sprijinul dumnealui. Am primit asigurări că ne va ajuta să punem în aplicare multe dintre proiectele noastre.

Nu știa nici dânsul multe dintre problemele comunei, i le-am relatat și a promis că va fi alături de noi. Este un om tânăr, dar cu multă experienţă administrativă, are lângă el și o echipă foarte solidă de consilieri judeţeni.

Primul nostru demers se va îndrepta spre rezolvarea problemei canalizării din comună. Mai apoi, rând pe rând, alături de colegii mei ne vom ocupa de toate problemele. Eu am mare încredere în oamenii din jurul meu, știu că sunt ambiţioși și dornici de muncă.

– Vorbeai zilele trecute de anumiţi angajați ai primăriei care nu își fac treaba. Există o astfel de problemă?

– Sunt vreo două cazuri izolate, dar nu o spun doar eu, mi s-au plâns oamenii din comună. În rest, nu cred să existe astfel de probleme. Cert este un singur lucru: angajaţii primăriei trebuie să respecte anumite sarcini și să își facă treaba conștiincios.

Dar nici nu prea au cum să facă asta acum, când li se dau atribuţii ce nu le aparţin, când sunt puși să facă munca altora. Dacă va fi nevoie, o să angajăm oameni noi, pentru ca administrarea comunei noastre să se facă corect, transparent, dar mai ales foarte eficient.

Nu se pune problema disponibilizărilor, primăria are nevoie de oameni, dar trebuie o organizare mult mai bună care să sporească eficienţa, să scurteze timpii de așteptare.

Repet, nu va fi dat afară nimeni din primărie, ci trebuie doar să devenim mai eficienţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns