Morena a fost găsită! Poliţişti din mai multe judeţe, implicaţi în misiune

morena

În urma activităţilor întreprinse de poliţişti în cazul privind plecarea voluntară de la domiciliu a unei minore în vârstă de 15 ani, din municipiul Deva, fata în cauză a fost identificată de oamenii legii pe raza unei comune din judeţul Dâmboviţa.

Minora, care se afla în urmărire națională și internațională a fost depistată, joi, la locuința unui tânăr în vârstă de 23 de ani (cu care se pare că avea o relaţie) şi a declarat că nu a fost victimă a niciunei infracţiuni.

Din cercetări a reieşit faptul că minora, împreună cu tânărul de 23 de ani şi cu un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani (prietenul tânărului), s-a deplasat de bună-voie, în data de 17.10.2019, în localitatea unde a fost depistată, folosind mijloace de transport în comun.

Minora şi cei doi dâmboviţeni au fost conduşi la sediul Poliției Orașului Moreni, pentru a fi audiaţi în vederea stabilirii stării de fapt și a tuturor împrejurărilor dispariției.

Ulterior, o escortă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Deva s-a deplasat la sediul Poliției Orașului Moreni pentru a prelua minora, care a fost introdusă în Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă Deva (fiind informaţi şi reprezentanţii D.G.A.S.P. Hunedoara).

Activitățile investigative și de cercetare întreprinse în vederea depistării minorei au fost realizate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara şi au beneficiat de sprijinul poliţiştilor I.P.J. Prahova şi I.P.J. Dâmboviţa, ai Biroului de Analiza Informaţiilor Hunedoara și ai Biroului de Investigaţii Criminale Deva şi au fost coordonate de ofiţeri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale (I.G.P.R.).

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Morena a fost găsită! Poliţişti din mai multe judeţe, implicaţi în misiune

Lasă un răspuns