Momente tandre cu Liviu Dragnea și Irina Tănase la nunta fiului șefului PSD

Duminică, 26 august, a fost o zi importantă în familia Dragnea. Băiatul șefului PSD, Valentin, s-a căsătorit religios cu Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov.

Afară, protestatarii î-au întâmpinau pe nuntași cu huiduieli și înnjurături. Înăuntru, muzică și mâncare pe alese, din belșug. Membri marcanți din PSD au venit cu mic, cu mare, la nunta lui Valentin Dragnea. Momentul serii a fost construit de Marcel Pavel.

Solistul le-a cântat în deschidere melodia ”Frumoasa mea” fiind cererea specială a lui Valentin. Valentin și Alexandra au fost, urmați, pe rând, de ceilalți invitați, iar toți ochii au fost ațintiți, apoi, pe președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și iubita lui tinerică, Irina Tănase. Ea a publicat pe contul său de Instagam imagini din timpul dansului.

Nuntă cu scandal

În apropierea locației unde este organizată nunta, Palatul Snagov, mai mulți cetățeni s-au strâns ieri pentru a-și striga nemulțumirile legate de liderul PSD și tatăl mirelui, Liviu Dragnea. Unii manifestanți au susținut că nu intenționează să „strice” evenimentul, însă au dorit în continuare să-i transmită un mesaj clar liderului social democraților.

Alții au mărturisit însă că au venit să-i transmită lui Dragnea „la mulți ani cu executare”. Oamenii din stradă le arată invitaților care trec cu mașina prin zonă, de asemenea, mesaje injurioase la adresa PSD-ului, printre care și celebrul „slogan” „M**e PSD”.

„Am venit să le urăm la mulți ani cu executare inclusiv mirilor, poate miresei nu că nu știm nimic despre ea. Ia uitați cum vin toți mafioții… Le arătăm mesajul „mu#e PSD”. Fiecare mașină care trece va fi întâmpinată așa.

Știu că este un mod un pic extrem de a ne manifesta, dar este nevoie de așa ceva. Mesajele noastre sunt simple: toți pentru Justiție și „mu#e PSD”. Este foarte legitim ca noi să fim aici.

Dacă ei ne sfidează și își bat joc de noi… cred că este datoria mea să fac tot ce pot din punct de vedere legal pentru a le arăta că nu ne intimidează”, a zis Tudor Cârstoiu, un activist înrăit al protestelor anti-guvernamentale, scrie click.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Momente tandre cu Liviu Dragnea și Irina Tănase la nunta fiului șefului PSD

  1. Porcar troglodit, sa te vedem in zeghe cu toti mafiotii din parlament. O sa-ti aduci aminte de cum ai fazat copii nevinovati de dupa gratii!

Lasă un răspuns