Momente de magie pe străzile Timișoarei, cu cei mai titrați iluzioniști din lume

Toamna aceasta, Timișoara va găzdui, pentru prima dată, un festival internațional de magie. Acesta va avea loc în 29 și 30 septembrie, iar timișorenii vor avea ocazia să-i întâlnească pe cei mai titrați iluzioniști ai lumii.

Magicieni din Argentina, China, Brazilia, Germania, Rusia sau Norvegia vor umple zona centrală pietonală a Timișoarei, pentru a-i bucura pe trecători cu trucurile lor.

Citește și: Trei tinere care au pierit într-un accident au transmis live din automobil, pe rețelele de socializare: „MURIM”

”Este un eveniment susținut de primărie, pe care vrem să-l facem exemplar. În prima zi a festivalului vor avea loc activități stradale. Vor fi prezenți colegi de-ai mei care își vor reprezenta țările și vor bucura trecătorii cu trucuri de magie.

Tot în prima zi, Christian Wedoy, un coleg din Norvegia, va încerca să bată un record mondial, urmând să evadeze de sub apă, sub ochii publicului. A doua zi, festivalul se va desfășura la Sala Olimpia, unde vor urca pe scenă cei mai buni iluzioniști ai ultimului deceniu”, a declarat Lorenzo-Cristian, organizatorul festivalului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns