Moda în Timişoara: pijamale, halate și culori țipătoare

Chiar dacă primăvara a venit mai târziu pe meleagurile bănățene, magazinele din Timișoara au expus pe rafturi, încă de luna trecută, noile piese vestimentare adecvate sezonului. Anul acesta, pentru ținuta de stradă, brandurile mai cunoscute au scos la bătaie articole de îmbrăcăminte neobișnuite, cum ar fi… halatele și pijamalele.

Cei care nu se sfiesc să se afișeze în public cu astfel de haine au la dispoziție o gamă variată de articole de acest gen pe care le pot achiziționa de la reprezentanțele unor firme cunoscute. Trendul pijamalelor și al halatelor este completat de alte ținute confecționate din materiale încărcate de culori, reprezentând diferite scene din natură, cu accente country sau inspirate din folclorul românesc.

Pantalonii sunt și ei extravaganți, pretabili însă doar pentru siluetele feminine înalte și subțiri. Croiul este larg, iar tăietura lor se oprește la baza gambei. Este în mod cert un sezon al celor îndrăzneți, care își permit să se plimbe pe stradă în pijamale accesorizate cu teniși sau purtând bluze extrem de colorate și pantaloni tip culottes.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Moda în Timişoara: pijamale, halate și culori țipătoare

Lasă un răspuns