”Mister Robu ești un primar fantastic…”

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a publicat pe contul oficial de Facebook o imagine în care apare pe banda de alergare. Edilul-șef le oferă celor care au dat like paginii sale și câteva explicații referitoare la poză:

”Ce plăcut e să faci sport! Săptămâna trecută, s-au împlinit cinci luni de când am făcut intervenția chirurgicală la hernia inghinală pe care o tot agravasem jucând fotbal ca și cum n-aș fi avut-o. Prin urmare, m-am reapucat de sport. Am început printr-o alergare pe bandă. Și ce plăcut a fost! Sper ca într-o lună să pot raporta primele goluri!”.

Desigur fotografia nu putea trece neobservată, unii dintre fanii lui Robu postând unele comentarii: ”Multă sănătate; la cât de rar a început să vină 33-ul dimineața, să știți că și noi, ăștia care folosim transportul în comun, am devenit campioni la alergări-viteză”, a scris un timișorean.

”Mister Robu ești un primar fantastic… De când sunt plecată din Timișoara nu am urmărit nici un politician cum vă urmăresc pe dumneavoastră. Un sfat sincer: schimbați frizerul, fiți mai trendy… e de vechi stil coama dumneavoastră, mai ales acum, că faceți și sport. La mai bine!”, a comentat o doamnă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “”Mister Robu ești un primar fantastic…”

Lasă un răspuns