Misha și Connect-R au divorțat. De ce s-au separat cei doi

Misha si Connect-R au divorțat! Ambii artiștii au explicat, cu mai multă vreme în urmă, că iau in calcul separarea. De fapt, cei doi nu mai formau un cuplu de mai bine de un an.

Chiar solistul a făcut marele anunț pe o rețea de socializare. Connect-R a recunoscut ca nu mai sunt împreună din vara anului trecut.

CITEȘTE ȘI: Momo, noul joc care duce la sinucidere. O fetiţă de 12 ani s-a filmat, înainte de a se spânzura

La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Adevărul era că el şi Misha erau deja separaţi, iar marţi (14 august) a venit şi confirmarea oficială.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul
nu pot.

Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi!

Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a spus cântăreţul.

Cu doar câteva zile în urmă, cântăreţul spunea despre el că nu este un soţ bun şi îi recunoştea meritele Mishei în creşterea şi educaţia copilului.
Atunci toată lumea s-a gândit că artistul îi face o declaraţie emoţionantă de dragoste soţiei. În fapt, el se recunoştea învins şi îşi asuma vina pentru separare.

Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios la 21 septemebrie 2014, fiind cununaţi de Pepe şi soţia lui Raluca, scrie verdict.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Misha și Connect-R au divorțat. De ce s-au separat cei doi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *