Mircea Badea, comentariu răutăcios la adresa Andreei Esca

Dacă sunt veterani în televiziune nu înseamnă că sunt și prieteni! Mircea Badea nu ratează niciun prilej s-o atace pe vedeta Pro Tv-ului, Andreea Esca. Ultima ”săgeată” pe care i-o aruncă îl reprezintă un comentariu răutăcios cu privire la formele ei.

Un comentariu malițios făcut de Mircea Badea la adresa Andreei Esca s-a întorsc ca un bumerang împotriva lui! Acesta a criticat silueta știristei, după ce aceasta a publicat o poză în care apare într-un echipament sportiv, lăsând la vedere abdomenul. Deși este vizibil că Andreea are un corp foarte tonifiat, prezentatorul a fost foarte aspru în comentariu: ”Șunci, partea a doua. Urmarea lui Fălci partea a treia”.

În schimb, Badea a fost el taxat pentru comentariul răutăcios:

”Dupa ce corectezi greseala ortografica din titlu, apuca-te sa numeri in cate postari ale Andreei Esca apari tu … N-o sa-ti ia mult.

Ti-am mai spus eu odinioara: cand parul de pe picioarele lu’ Esca face rating mai mare decat osanaua ta de la miezul noptii, e semn ca ar cam trebui sa te lasi de meserie. De la matinalul cu Teo ai luat-o numai in jos. Parerea mea, un umil ex-telespectator de-al tau”

Iar reproșurile la adresa lui Mircea Badea au continuat: ”Se intampla ceva cu oamenii de pe planeta asta! Atâta ura nejustificata…Nu m-a interesat niciodată cum arata unu’ sau altu’, e treaba fiecăruia cum alege sa trăiască si cum isi intretine carcasa biologica.

In alta ordine de idei, am urmărit emisiunile tale pana acu’ vreo 2 ani cu mare placere, dar omule, uita-te un pic la comentarii, chiar 99% din cei de aici sunt nebuni si au ceva cu tine, asa degeaba?”, i-a scris un alt internaut, scrie cancan.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Mircea Badea, comentariu răutăcios la adresa Andreei Esca

Lasă un răspuns