Minora dispărută în vestul ţării era însoţită de doi bărbaţi. Îi recunoaşteţi?

disparuta 8

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă activităţile investigative în cazul minorei Tudorache Ştefania Morena, de 15 ani, din municipiul Deva, care a plecat voluntar de la domiciliu, în data de 17.10.2019.

Poliţiştii au stabilit că minora s-a aflat în data de 17 şi 18.10.2019 în staţia C.F.R. Teiuş (jud. Alba, unde a schimbat trenul), de unde şi-a continuat călătoria şi a ajuns în staţia C.F.R Ploieşti-Vest.

Minora a fost însoţită de doi bărbaţi (a căror identitate este în curs de stabilire), care prezintă următoarele semnalmente:
• Primul bărbat are constituție atletică, înălțime 1,65- 1,70 m., poartă barbă îngrijită, prezintă început de calviție, este îmbrăcat cu trening de culoare roșie cu o dungă albă pe lateralele pantalonilor, este încălțat cu încălţăminte tip sport de culoare albă și poartă pe umăr o geantă de voiaj de culoare neagră.
• Al doilea bărbat are constituție atletică, 1,70-1,75 m, păr șaten, poartă barbă îngrijită și este îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans, culoare albastră, geacă culoare neagră, iar în picioare poartă pantofi sport culoare deschisă, având asupra sa un bagaj tip troler.

tudorache
Vă reamintim faptul că, la data de 18.10.2019, în jurul orei 13:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în data de 17.10.2019, în jurul orei 19:00, fiica sa, TUDORACHE ȘTEFANIA-MORENA, a plecat de la adresa unde locuiesc (fără forme legale, în municipiul Deva), cu intenția de a se deplasa cu trenul în municipiul Ploiești, județul Prahova, pentru a-şi vizita o prietenă (la care se pare că nu a mai ajuns).

În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac și bluză de culoare neagră, colanți negri și era încălțată cu pantofi sport, de culoare gri.

Semnalmente: înălțime 1,70 m., greutate 65 kg., ten deschis, corpolentă, ochi căprui, păr șaten, lung până la nivelul umerilor.

În cursul acestui an, minora a mai plecat voluntar de la domiciliu, fiind depistată pe raza municipiului Deva.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale. Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării minorei şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
De asemenea, persoanele care pot oferi date cu privire la identitate celor doi bărbați alături de care a fost văzută minora, sunt rugate să se adreseze, de urgenţă, polițiștilor„, a informat IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Minora dispărută în vestul ţării era însoţită de doi bărbaţi. Îi recunoaşteţi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.