Mijlocașul timișorean Alin Ignea îşi caută echipă

Alin Ignea a fost unul dintre cei mai buni jucători ai liderului din B2, FCM Baia Mare, în prima jumătate de campionat.

Fotbalistul timişorean, care evoluează pe postul de mijlocaş central la închidere, a bifat 17 prezenţe în tricoul nou-promovatei din nordul ţării, însă acum este nevoit să-şi caute un alt angajament.

Motivul? Echipa maramureşeană se confruntă cu mari probleme financiare, existând chiar riscul retragerii din campionat.

Golgheterul Sergiu Arnăutu a părăsit deja corabia ce a început să se scufunde, semnând cu divizionara a treia Luceafărul Oradea.

Alin Ignea a primit o hârtie prin care se poate antrena cu alte formaţii şi a început căutările.

„Ca rezultate, este bine, am terminat anul 2015 pe primul loc şi am avut un parcurs bun şi în Cupa României. Am mers la o echipă nou-promovată şi am făcut un grup bun. Grupul a făcut diferenţa în ambele competiţii. Acum întâmpinăm însă foarte multe probleme, în primul rând de natură financiară. S-a ajuns deja la despărţiri, au plecat jucători şi probabil că o vor face şi alţii. Nu cred că va mai fi ceea ce a fost în turul campionatului. Mi-am luat o foaie cu care pot negocia cu orice echipă, iar dacă nu se rezolvă problemele financiare, probabil că voi pleca şi eu. În momentul de faţă aştept, sunt doar tatonări”, ne-a declarat Alin Ignea, fost jucător la Auto Timişoara.

La FCM Baia Mare se află în lot alţi patru fotbalişti care au evoluat în capitala Banatului. Este vorba despre fundaşii Florin Ilie şi Bogdan Străuţ şi mijlocaşii Silviu Balaure şi Souleymane Keita, toţi foşti componenţi ai lotului Politehnicii Timişoara.

Foto: fcmbaiamare.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns