Mesajul emoţionant de Crăciun al Elenei Udrea: „Dumnezeu a făcut o minune”

Elena Udrea a postat un mesaj emoţionant de Crăciun pe reţelele de socializare, unde a anunţat că este acasă de Crăciun.

Elena Udrea a scris pe reţelele de socializare că Dumnezeu a făcut o minune şi este acasă de Crăciun şi le-a urat sărbători fericite tuturor celor ce o urmăresc.

„Dumnezeu a facut o minune si sunt acasa de Craciun!

Multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine si pentru bebelusul meu!

Le multumesc mamei si lui Adrian ca au avut grija de Eva in lipsa mea, sunt o bunica si un tatic minunati!

Multumesc celor care au facut posibila eliberarea mea inainte de sarbatori!

Va urez Craciun Fericit!”

Mesajul emoţionant este însoţit de o poză în care Elena Udrea este alături de iubitul ei Adrian Alexandrov şi micuţa lor Eva Maria.

Elena Udrea și Alina Bica au fost declarate libere, luni, 24 decembrie, printr-un ordin al Curții de la Pavas, după ce au fost reținute de autorităţile din Costa Rica încă din octombrie, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Mesajul emoţionant de Crăciun al Elenei Udrea: „Dumnezeu a făcut o minune”

  1. Penala asta ii da cu Doamne,Doamne! speram cai va da Domnul ce merita la fel si celor din Gasca PSD Penali jegosi care isi bat joc de poporul Romin!

  2. Pe mine mesajul nu m-a „emotionat”, de-a dreptul m-a scarbit. Inca o dovada ca nesimtitii raman nesimtiti pana la capat. La fel ca Voiculescu sau Nastase, Elena Udrea n-a priceput nimic din ce i s-a intamplat. Vom mai auzi de ea.

Lasă un răspuns