Membrii trupei timişorene DJ Project, implicaţi într-un grav accident! Dan Negru: „Crimă cu premeditare…”

Gino Manzotti a fost implicat într-un accident rutier, luni seara, pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea. El se întorcea, împreună cu membrii trupei DJ Project, de la un concert, când un tir s-a răsturnat peste mașina în care călătorea. Gino Manzotti, managerul și solista Mira au fost transportaţi la spital, în Râmnicu Vâlcea.

”Săptămâna trecută povesteam cu Gino Manzotti de la DJ Project pe o terasa din Târgu Neamț despre cât de greu e pentru un timișorean sa străbată o țara lipsită de autostrăzi! Veneam amândoi de acasă, din Timișoara.

Acu’ aflu îngrozit ca Gino e în stare gravă în urma unui accident de circulație petrecut pe DN7, drumul de doua benzi care te duce de la București la Timișoara. Crimă cu premeditare pentru toți politicienii de după revoluţie care n-au vrut să lege Muntenia de Banat printr-o autostrada!”, a scris Dan Negru pe contul personal de Facebook.

Foto: observator.tv


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Membrii trupei timişorene DJ Project, implicaţi într-un grav accident! Dan Negru: „Crimă cu premeditare…”

  1. Le recomand sincer celor de la DJ Project precum si oricaror altor persoane aflate in cercul acestui proxenet sa il evite, deoarece desi in decembrie a scapat de puscarie in dosarul „minore pentru VIP-uri” karma exista, se manifesta si risca sa fie si ei victime colaterale. Pentru ceilalti implicati in accident imi pare sincer rau.

Lasă un răspuns