Meciuri-sparring la sala CS Banatul

Pugilişti de la cluburile LPS Banatul, CS Banatul, CSM Timişoara şi CSM Lugoj s-au aflat în ring sâmbătă, la mijlocul zilei, cu sportivi de la Dinamo Pancevo, CSM Reşiţa şi centrul olimpic din oraşul de pe Bârzava, într-un sparring ce precede Cupa României de seniori, întrecere ce va avea loc, în curând, la Brăila.

În ring a oficiat arbitrul republican Orlando Ispas. A fost a doua sesiune de meciuri fără miză organizată la sala CS Banatul de pe strada Nera, la prima, desfăşurată luna trecută, participând doar reprezentanţi ai cluburilor din Timişoara şi Lugoj.

Unele întâlniri au fost dezechilibrate, însă altele au semănat cu meciurile unei gale oficiale, împărţindu-se pumni cu mare „generozitate”, ritmul ridicat făcându-i pe unii localnici să se întrebuinţeze serios, efortul fiindu-le răsplătit cu aplauze din partea colegilor.

„Sunt mulţumit de acest sparring, sârbii au fost şi în galele oficiale de anul trecut, trebuia să fie mai mulţi, dar am înţeles că unii au probleme de sănătate şi astfel au venit doar cinci. Trebuie să faci şi meciuri de pregătire, am hotărât să le organizăm aproape săptămânal. În urmă cu două săptămâni am fost noi la Reşiţa, acum au venit ei la noi. După Cupa României de la Brăila, vom relua aceste sparring-uri”, ne-a declarat Ion Mihai, profesor la LPS Banatul şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Timiş.

La Brăila vor face deplasarea Adrian Voicu (LPS Banatul), Andrei Kovacs (CS Banatul), Mihai Lazăr, Samuel Cânţa, Constantin Boldea, Ali Tekin, Florin Ivănoaie şi David Vinţan (toţi şase de la CSM Timişoara).

„Pentru Adrian Voicu este începutul la seniori, să vedem, cu el nu sperăm în acest an la o medalie, important este să facă un meci bun… Nicolae Ispas şi Gheorghe Biea au sportivi buni, cu unii dintre ei vrem să mergem la medalie”, a mai punctat Ion Mihai.

O altă noutate din lumea boxului timişorean o reprezintă convocarea la centrul olimpic de la Reşiţa a tânărului pugilist Laurenţiu Apetrei, încadrat la categoria 60 de kilograme.

Elev al maestrului Gheoghe Biea, el se va alătura unui lot al elitelor din care face parte şi Flavius Chirilă, un alt boxer legitimat la clubul de pe strada Nera.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns