Meci caritabil la Dudeştii Vechi! Belodedici va evolua alături de Stoichkov și de medici renumiți din România

Cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului la Dudeştii Vechi este, fără doar şi poate, meciul demonstrativ în care evolua fosta mare glorie a fotbalului bulgar Hristo Stoichkov. Partida va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 20, pe arena ce poartă numele celui care a fost prezent pentru prima dată la în comuna din nord-vestul judeţului Timiş în urmă cu doi ani.

Au mai confirmat participarea Miodrag Belodedici, acad. prof. univ. dr. Irinel Popescu, împreună cu alţi cinci medici de la Spitalul Fundeni din Bucureşti, conf.dr. Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, care va fi însoţit, de asemenea, de o echipă de medici.

Pe teren îşi vor demonstra măiestria şi câţiva tineri care au suferit transplant de cord, hepatic sau renal şi care au învins în lupta cu boala.

Meciul se va derula în scop caritabil, banii obţinuţi din donaţii, vânzarea biletelor (al căror preţ este de cinci lei) şi din licitaţia organizată în pauza meciului urmând să fie direcţionaţi către Kassandra Rotariu, fiica fostului internaţional Iosif Rotariu.

Citește și:
Bărbat muşcat de viperă la Lugoj, adus pentru îngrijiri la Timişoara

În cadrul licitaţiei menţionate vor putea fi achiziţionate tricouri şi mingi purtând semnătura celebrilor foşti jucători. Cu acest prilej va fi inaugurată nocturna de pe arena „Hristo Stoichkov” din Dudeştii Vechi.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns