Maria Grapini, revoltată pe Facebook: ”Tipul arogant de la ghișeu îmi spune…”

Maria Grapini a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care precizează că este nemulțumită de serviicile oferite de Tarom.

Aceasta menționează că luni, 13 iunie, în timp ce aștepta la coadă să își ia cartea de îmbarcare, un angajat al companiei pe care l-a catalogat,” tipul arogant de la ghișeu”, i-a spus să meargă la o altă colegă, întrucât el avea ”altă treabă”.

Europarlamantarul precizează că i-a spus angajatului că nu trebuie să își bată joc de clienți, adăugând trebuie sa aiba ghiseu pentru cei care circulă la clasa business, pentru clasa business. Mai mult Grapini a mai subliniat: ”sunt client cu patru zboruri pe saptamana si trebuie sa-mi respecte drepturile”.

Iată postarea integrală a Mariei Grapini, în forma redactată pe facebook:

”Azi este 13 ,dar am plecat la drum ca un om care nu este superstitios! Ajung la aeroport,stau la coada sa -mi iau cartea de imbarcare si cu trei oameni inaintea mea,tipul arogant de la ghiseu spune:”mergeti la colega mea,eu am alta treaba”! Degeaba incerc eu sa-i spun sa nu-si bata joc de clienti,ca e treaba Taromului sa aiba oameni „la alta treaba”,ca trebuie sa aiba ghiseu pentru cei care au card de mile,pentru clasa business!

Raspunsul este :doar dumneavoastra reclamati! Asa o fi? Toata lumea este multumita de Tarom? Si chiar daca as fi doar eu,sunt client cu patru zboruri pe saptamana si trebuie sa-mi respecte drepturile! Am lucrat 23 de ani in mediul privat si pentru mine fiecare client era important.Orice reclamatie o tratam cu responsabilitate in firma.La pretul excesiv de mare a biletelor,nu credeti ca ar trebui sa avem si servicii de calitate?”, a scris Grapini pe facebook.

realitatea.net


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Maria Grapini, revoltată pe Facebook: ”Tipul arogant de la ghișeu îmi spune…”

 1. Hai,nu zau???Da nu vrei sa ti faca si pantofii ,tipul de la ghiseu???Omul chiar avea o problema urgenta de rezolvat.Toata lumea te stie de certareata,cauti nod in papura si vrei sa pari ceea ce nu esti.De fapt esti o toapa !Nu esti binevenita nicaieri.Cand apari tu cu fata aia de vrajitoare,toata lumea iti umple frigiderul!

 2. Mai bine tacea,nu se mai dadea in spectacol.Vedti do nilor pe cine alegem sa ne re-
  ptezinte in Parlament ?aroganta:ghiseu aparte noi avem o clasa de zbor superioara ,
  noi zburam de patru ori pe saptamana ,eu fac poze intre flori parca si eu as fi floare
  etcDmna de la Beresti jud.Galati nu ne faceti Banatul de ras.

 3. dar ca are probleme de intelegere si exprimare in limba romana de ce nu scrieti???? :))) e cam tragic sa o promovati pe pseudointelectuala aceasta, sa ii promovati orice scriere…

  ”Grapini Maria
  Yesterday at 06:21 ·
  Buna dimineata! O saptamana fara probleme,sanatate si bucurii.”

Lasă un răspuns