Mare festival la Buziaş, cu papricaş gustos şi vinuri fine. Vor veni 700 de solişti şi dansatori

Sâmbătă şi duminică, la Buziaş va avea loc un eveniment de tradiţie. Este vorba de cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Papricaşului şi Vinului, care se va desfăşura la intrarea în Parcul Central.

Este de aşteptat ca participarea să fie extrem de numeroasă, având în vedere succesul manifestării de anul trecut, când circa 20.000 de persoane au fost prezente la festival. Partea artistică va fi asigurată de nu mai puţin de 700 de solişti şi dansatori ai unor ansambluri folclorice, inclusiv din Serbia.

De asemenea, la festival va participa o delegaţie a oraşului Kistelek din Ungaria, cu care Buziaşul a stabilit un parteneriat. Duminică, va avea loc degustarea papricaşului şi desemnarea câştigătorilor.

„Aşteptăm cu mare drag cât mai multă lume şi sperăm să avem parte de vreme bună. Sunt convins că muzica, papricaşul şi vinul bunm din Dealul Silagiului vor fi ingredientele necesare unei distracţii pe cinste, pe care buzieşenii o merită din plin”, a declarat Sorin Munteanu, primarul oraşului.

Festivalul Papricaşului şi Vinului este organizat de Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş, în colaborare cu Primăria Buziaş şi Consiliul Judeţean Timiş.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Mare festival la Buziaş, cu papricaş gustos şi vinuri fine. Vor veni 700 de solişti şi dansatori

Lasă un răspuns