Astăzi va fi rugă mare într-o comună de lângă Timişoara. Vedeta serii, o artistă de talie mondială

Va fi mare sărbătoare într-o comună din Timiş, miercuri, 26 octombrie. Cu ocazia Sfântului Dimitrie, Ruga localităţii este organizată de Primăria şi Consiliul Local Sânandrei, în colaborare cu Biserica Ortodoxă Sânandrei.

Ţinând cont de interesul stârnit în ultimii ani, la acest eveniment sunt aşteptate câteva mii de persoane.

Ruga va debuta cu o slujbă religioasă, începând cu ora 15, după care va urma un spectacol de muzică populară.

Începând cu ora 17, sărbătoarea se mută în spatele primăriei, în binecunoscutul loc „La balon”, unde este pregătit un program de excepţie.

neda-ukradenVor cânta Puiu Codreanu, Otilia Duma şi formaţia lui Doru Ţăranu, iar cireaşa de pe tort o va reprezenta recitalul susţinut de Neda Ukraden (foto), vedetă a muzicii sârbeşti, artistă de talie mondială.

Spectacolul se va încheia la ora 21, cu un foc de artificii. Ca de fiecare dată, pentru cei mici va fi pregătit un parc de distracţii, toate jocurile fiind gratis.

„Sperăm să ne bucurăm împreună de această sărbătoare şi de aceea am pregătit multe surprize pentru locuitorii comunei şi nu numai. Ruga de la Sânandrei este şi un prilej ca oamenii să socializeze, să mai depene amintiri şi să petreacă în voie bună”, a declarat primarul Claudiu Coman.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Astăzi va fi rugă mare într-o comună de lângă Timişoara. Vedeta serii, o artistă de talie mondială

  1. Bun asa, cat costa de închiriat un spațiu de fast-food la ruga domnule primar? M-ar interesa, suntem producători directi.

Lasă un răspuns