Mădălina Pamfile a părăsit capitala Banatului

Dacă vara trecută radia de fericire și intra în rândul femeilor măritate, acum Mădălina Pamfile se pregătește de divorț, ea și afaceristul timișorean urmând să semneze actele la notar.

Nu aduce anul, ce aduce ceasul! În loc de nuntă și botez, cum își dorea să se întâmple peste un an sau doi , “eleva lui Mazăre” va fi din nou o femeie liberă și fără obligații. De dragul soțului, tânăra renunțase la distracțiile nocturne, transformându-se într-o femeie de casă. Iată că neînțelegerile dintre ea și Alin s-au accentuat, iar destrămarea familiei este doar o chestiune de timp.

“Eu și Alin urmează să divorțăm la notar. Am ajuns aici de comun acord. Pe noi ne-a legat o poveste frumoasă de iubire, doar că am fost prea tineri să știm să ținem de ea…Amândoi regretăm că am ajuns în acest impas. Vom divorța la notar zilele următoare”, a declarat, pentru Libertatea, Mădălina Pamfile.

Ruptura a survenit în urmă cu o săptămână, iar bruneta susține că nu a existat o persoană care să le fi deteriorat relația. “Atât eu cât și el suferim și sperăm că am învățat o lecție”, a adăugat Pamfile. Între timp Mădălina a revenit în București, unde își ocupă timpul liber cu prietenele ei, iar încă soțul ei la rămas la Timișoara. „De împăcat nu se știe niciodată, doar Dumnezeu poate uni și împăca doi oameni. Restul sunt trecătoare”, a precizat ea, demonstrând că a renunțat la ideea de a-și mai face planuri și preferând să se lase surprinsă de destin.

Anul trecut, Mădălina Pamfile a uimit pe toată lumea în momentul în care a postat imagini de la Starea Civilă, unde ea și iubitul ei, Alin, au semnat certificatul de căsătorie.

Mădălina Pamfile a ajuns sub lumina reflectoarelor în urma unei presupuse relații cu Radu Mazăre, scrie libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Mădălina Pamfile a părăsit capitala Banatului

  1. Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lasă un răspuns