Luptătorii timişeni şi antrenorii lor, premiaţi la Lugoj

Asociaţia Judeţeană de Lupte Timiş a premiat, sâmbătă, cei mai buni sportivi şi antrenori din 2015. Cea de-a doua ediţie a galei a avut loc la Lugoj, de organizare ocupându-se preşedintele Gheorghe Bologa.

„Este un eveniment pe care îl ţinem de doi ani şi în care îi premiem pe sportivi şi pe antrenori. Bani nu am dat, pentru că asociaţia nu stă foarte bine la acest capitol, dar am înmânat diplome, cupe şi premii. Avem 18 campioni, au fost şi trei titluri pe echipe, două la masculin şi unul la feminin. În total sunt peste o sută de medalii, de aur, argint şi bronz, cu 20 mai mult decât cele strânse anul trecut. Eu zic că suntem pe calea cea bună. Sunt mulţumit, ştiu de unde am preluat asociaţia şi ştiu unde am adus-o”, ne-a declarat Gheorghe Bologa.

Şi antrenorii s-au aflat în centrul atenţiei, Cornel Dobîrcău, Sebastian Gavrilă, Carol Both, Avrămuţ Todorescu, Petru Brânduşan, Valentin Mihăilă, Emil Vanea şi Robert Papp primind diplome de excelenţă.

 

Loturile naţionale, în pregătire la Timişoara?
Pe de altă parte, Gheorghe Bologa ne-a mărturisit că vrea să propună Federaţiei Române de Lupte organizarea unui stagiu de pregătire în vestul ţării înaintea turneului de la Zrenjanin, din luna aprilie, în care se vor decide sportivii europeni calificaţi la Jocurile Olimpice de la Rio.

Şi cel mai vestic judeţ al ţării va fi reprezentat la competiţia din ţara vecină.

Timişoara, Lugoj şi Reşiţa vor fi propunerile din Timiş şi Caraş Severin pentru cantonamentul loturilor naţionale.

„Vreau să propun Federaţiei Române de Lupte să vină cu loturile naţionale înaintea turneului de calificare din Zrenjanin, un oraş din Serbia care este foarte aproape de Timişoara. Aşa nu vom avea probleme cu distanţa, cu aclimatizarea ori chiar cu fusul orar”, ne-a explicat Gheorghe Bologa.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns