Luptă în ring, nu pe stradă! >> „Danger Superfight” revine cu ediţia a doua

Ginardo Gaşpar a pus la punct detaliile celui de-a doua gale pe care o organizează sub titulatura „Danger Superfight”.

Evenimentul va avea loc în data de 26 martie, la sala „Constantin Jude”, şi va reuni luptători de top din ţară şi de peste hotare.

În joc va fi şi o centură europeană Kombat League, pentru ea urmând să se bată italianul Francesco Di Pardo şi clujeanul Andrei Pisari.

Titratul boxer Sorin Tănăsie revine pe Bega pentru un alt meci în care îşi va pune în valoare şi loviturile de picior, iar adversar îi va fi tot Cristian Bocioagă, din Târgu Jiu. Cei doi s-au întâlnit şi în cadrul primei ediţii, atunci impunându-se cel poreclit „Pantera”. Despre Bocioagă, care speră să-şi ia revanşa în meciul de la sfârşitul lunii viitoare, mai trebuie spus că s-a pregătit în ultimele două luni la clubul timişorean Ginbox sub atenta supraghere a antrenorului Ginardo Gaşpar.

O altă întâlnire mult-aşteptată este cea dintre timişoreanul Alexandru Petchescu, campion mondial de juniori la kickboxing şi vicecampion naţional la box, şi arădeanul Raul Varga.

Haris Ferizovici, de la Şomo Kick Box Timişoara, nu şi-a aflat încă adversarul.

Daniel Corbeanu, campion european la seniori, reprezentând M-box Timişoara, s-a refăcut după accidentare şi va lupta cu un sportiv din Ungaria.

Celebrul Tolea Ciumac a confirmat la rândul său participarea, el urmând să-l întâlnească pe sibianul Andrei Sugar.

De asemenea, Cristian Croitoru, un boxer de la categoria grea aflat la debut în ringul celor care lovesc şi cu picioarele, va da piept tot cu un maghiar. Cel poreclit „Onofrei” are 130 de kilograme, s-a evidenţiat la Dinamo Bucureşti, iar în ultimele luni s-a pregătit la Timişoara cu Ginardo Gaşpar.

„Fight card-ul l-am făcut în urmă cu o lună. Vreau să organizez ceva mult mai sus comparativ cu prima gală. Sper să placă publicului, este destul de greu să ţii un asemenea eveniment, pentru că totul costă bani. Pe mine mă interesează să le ofer timişorenilor un spectacol agreabil, avem pregătite şi alte surprize. Deviza noastră este <<Luptă în ring, nu pe stradă!>> şi prin aceste gale vrem să atragem tinerii spre sportul de performanţă. Vom avea un supervizor din Italia, urmărim să mergem cât mai mult pe afară, să devenim cunoscuţi, să avem cât mai multe gale”, ne-a declarat Ginardo Gaşpar, antrenor şi preşedinte al clubului Ginbox Sport Timişoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns