Lecția primită de un șofer român, surprins la furat de motorină, într-o parcare de TIR-uri din Spania

Conform unei postări făcute pe pagina de Facebook ”Soferi Profesionisti EU“, un șofer unui autocamion al unei firme lituaniene de transport a surprins, într-o parcare din Spania, un hoț furând motorină din rezervoare. Din păcate pentru noi, individul era român…

Din postare aflăm că românul, care conducea un camion înmatriculat în Constanța, a fost surprins de ceilalți șoferi dând târcoale camioanelor din parcare, iar la un moment dat, chiar a introdus un furtun în rezervorul unei mașini, începând să fure motorină.

Nedorind să ofere explicații pentru gestul comis, românul a zbughit-o, urcându-se la volanul camionului său și părăsind parcarea în grabă.

Mai mulți șoferi au plecat în urmărirea hoțului și pentru a-l opri din fuga față de responsabilitate, lituanianul a întrat în plin cu TIR-ul în camionul condus de român.

Șoferii au sunat la Poliție, dar, extrem de ultragiați de gestul comis de colegul român, nu s-au putut abține să nu-i aplice și o colecție dură, până la sosirea oamenilor legii, scrie 3dots.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Lecția primită de un șofer român, surprins la furat de motorină, într-o parcare de TIR-uri din Spania

  1. Si cati mai sant in Spania de prin Arges care se ocupa tot sportul respectiv cunosc om care a vandut hotilor un WV Tuareg pentru 20 tone motorina a au adus-o intro saptamana nu mai spun de aia care sant abonati la hoti pleca seara si dimineata vin cu cate 1000 de litri si uite asa castiga cate 1000 € pe noapte

Lasă un răspuns