Laura Bretan, finalista concursului ”America’s Got Talent ”, va cânta la Lugoj

Laura Bretan, finalista concursului ”America’s Got Talent ” va susține un recital în premieră la Lugoj. Ea va cânta la Biserica Creștină Baptistă ”Harul”, răspunzând invitației trimise de pastorul Ionel Tuțac.

CITEȘTE ȘI: RCA 2019. Preţuri dublate şi pentru şoferii care nu au comis accidente

Spectacolul va avea loc duminică, 3 februarie 2019, de la ora 10.

”Este pentru prima dată când Laura Bretan vine la Lugoj. Am trimis invitația noastră prin intermediul unor prieteni.

Ea se află în țară pentru a pregăti concursul Eurovision, are concert și la Ateneul Român. Sâmbătă se va afla la Timișoara, duminică, între 10 și 12, va fi la Lugoj, după care se va întoarce la Timișoara. Laura este creștină, s-a născut într-o familie de penticostali din Chicago, Illinois și are o dublă cetățenie, română și americană.

CITEȘTE ȘI: O fetiţă de 3 ani a supravieţuit două zile cu apă şi biscuiţi lângă trupul mamei sale

La Lugoj, repertoriul va fi compus din piese religioase. Ea va cânta solo sau acompaniată de Corul mixt al Bisericii noastre”, spune pastorul Ionel Tuțac.

Reamintim că, în 2016, la doar 15 ani, Laura Bretan a câștigat sezonul 6 din concursul televizat ”Românii au talent”.

CITEȘTE ȘI: Crima oribilă din Timiş. Tânărul care a decapitat un bărbat, reţinut de poliţişti

În același an a ajuns în finala ”America’s Got Talent”, ceea ce a consacrat-o ca și copil minune al muzicii. În decembrie 2018, Laura a decis să participe la selecția națională pentru concursul european ”Eurovision”. La 10 februarie, la Arad, ea va concura în cea de-a doua semifinală ”Eurovision”, cu piesa ”Dear Father”, compusă de Mihai Alexandru.

Programul Laurei în România mai cuprinde un concert alături de artiștii de la ”Eurovision”, intitulat ”Euro Story”. Acesta este programat în 13 februarie, la București, la Cinema Pro, scrie redesteptarea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns