Laura Bretan, fetiţa unor timişeni, are America la picioare! – VIDEO

O tânără româncă, ai cărei părinţi sunt originari din judeţul Timiş, mai exact din Lugoj, are America la picioare. Este vorba de Laura Bretan, care după ce a câștigat Sezonul VI al concursului ”Românii au talent” a luat cu asalt scena din Statele Unite ale Americii.

Adolescenta de doar 14 ani a făcut din nou spectacol în semifinalele de la “America’s Got Talent”, unde jurații nu au contenit cu laude la adresa ei.

Anterior, Bretan a obținut la doar 13 ani butonul de aur de la jurata “America’s Got Talent”, chiar la debutul noului sezon al show-ului, în luna mai.

De această dată Laura Bretan a interpretat fabulos “The Prayer”. La final, jurații au copleșit-o cu cuvinte de laudă și ovații care au făcut-o pe Bretan să plângă de emoții.

„Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică…Tremur”, i-a spus Mel B, jurata care i-a dat butonul de aur, precizându-i încă o dată că l-a meritat pe deplin.

„Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine”, i-a spus și mogulul Simon Cowell, unul dintre cel mai dur jurați.

„Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că, cu cât ai note mai grele, mai provocatoare, cu atât devii mai bună… Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus și Heidi Klum.

„Maria Callas trăiește”, au scris și internauții imediat pe rețelele de socializare, iar asemănarea fetiței cu renumită soprană a fost subiliniată și de jurnaliști din întreaga lume.


Sursa: srtiripesurse.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Laura Bretan, fetiţa unor timişeni, are America la picioare! – VIDEO

  1. Prostilor, nu este fetita unor timiseni, nu mai faceti atata lobby timisenilor, parintii ei sunt din Hateg, Satu-Mare, deci ardeleni, informati-va inainte de a face afirmatii de 2 bani, idiotilor.

  2. Felicitari Laura si parintilor tai. Sint mindru ca sint roman si ca exista asemenea valori sa ne reprezinte la aceste niveluri.

  3. De cate ori vad laura bretan pe fb caut si te ascult de 2-3 ori .Esti un inger de copil ai dus romani pe culmi f inalte felicitari si continua .pupici multi si felicitari parintilor ptr cum tea educat pupici

Lasă un răspuns