„Lada cu Zestre” îşi dezvăluie comorile. Când va avea loc marele spectacol şi cine sunt artiştii care vor urca pe scenă. Intrarea este liberă

„Lada cu Zestre” îşi dezvăluie comorile. Sala „Capitol” a Filarmonicii „Banatul” din Timișoara va găzdui spectacolul de gală al celei de-a XI-a ediții a Festivalului-concurs „Lada cu Zestre”, un eveniment de tradiție care reușește, an de an, să mobilizeze resursele artistice de pe meleagurile timișene. Manifestarea va avea loc în această seară, cu începere de la ora 17.

Publicul va putea urmări recitalurile interpreţilor de muzică populară Carmen Popovici-Dumbravă, Adrian Stanca, Raluca şi Oana Stanca, Cornelia Lupulescu, Ramona Torzan, Sebastian Râmneanţu, Doriana Talpeş, Maria Petchescu, Maria Drăghicescu şi evoluția ansamblurilor „Ghiocelul” din Giroc şi „Cununa Timişului” din Ghiroda.

În plus, soliștii vocali și instrumentiști, tarafurile tradiţionale, formațiile de cântece și dansuri populare şi recitatorii în grai care au câștigat competiţia din acest an vor oferi spectatorilor ocazia de a se bucura de un adevărat regal folcloric cu intrare liberă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns