La Timişoara se caută copii talentaţi

Vocile care au ceva de cântat trebuie auzite în toată lumea, indiferent de vârstă! „Vocea României” a căutat şi continuă să caute cele mai bune voci din ţară, iar în sezonul cu numărul cinci, concurenţii au demonstrat că doar vocea contează! Acum este rândul copiilor să îşi etaleze talentul vocal într-un format de succes internaţional, care le este dedicat.

Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie a formatului „The Voice Kids” de la Talpa Global, iar echipa va porni în căutarea celor mai impresionante voci de copii. În România, show-ul se va numi „Vocea României junior”.

Formatul are o structură similară celei a show-ului „Vocea României”. Copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani vor încerca să impresioneze antrenorii în etapa audiţiilor pe nevăzute, a confruntărilor, dar şi în semifinale şi finală, în lupta pentru marele titlu.

Echipa Pro TV va porni în căutarea celor mai bune voci de copii, urmând ca preselecţiile în Timişoara să aibă loc în 12 martie, la Hotel Continental, ora 9.

Lansat în anul 2012, formatul „The Voice Kids” este unul amuzant, în care divertismentul şi momentele din show sunt gândite pentru a fi urmărite de întreaga familie. Copiii talentaţi, ale căror voci vor întoarce scaunele antrenorilor, vor avea şansa de a lucra cu antrenori cu experienţă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns