„La Șag, lucrurile trebuie să se schimbe” ⦁ Afirmă Sorin Grindeanu, președintele desemnat al Consiliului Judeţean Timiș

grindeanu rosu

Președintele desemnat al Consiliului Judeţean Timiș, Sorin Grindeanu, se declară încrezător înaintea alegerilor de duminică de la Șag, liderul social-democrat arătându-și susţinerea pentru Flavius Roșu.

„Am mai spus-o și o repet: Flavius are tot sprijinul și toată încrederea din partea mea. Este un om în care eu cred cu tărie, un tânăr de perspectivă care are capacitatea să schimbe radical faţa comunei Șag”, a declarat președintele PSD Timiș.

Sorin Grindeanu a mai spus că, în urma discuţiilor avute cu Flavius Roșu, au fost stabilite câteva priorităţi pentru comuna de pe malul Timișului, una dintre ele fiind legată de canalizare.

„Nu mi-am putut imagina că atât de slabă a fost fosta administraţie. Este mare păcat că Șagul a fost pe mâna acestui om și că nu s-a făcut mai nimic. Vorbim de o localitate aflată la 12 kilometri de Timișoara, o comună cu un potenţial de creștere foarte mare.

De acum, însă, lucrurile se vor scimba pentru că nu se mai poate merge în aceeași direcţie, cu aceiași oameni care au ţinut în loc Șagul”, a mai spus președintele desemnat al Consiliului Judeţean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns