La cel mai iubit festival al toamnei de la Timişoara bântuie… Fantome

Un festival pe care timişorenii au ajuns să-l aştepte în fiecare an cu nerăbdare, mereu cu ochii pe lista din ce în ce mai lungă şi mai spectaculoasă a artiştilor care-i vor delecta cu prilejul concertelor de la Muzeul Satului Bănăţean de la Pădurea Verde, se pregăteşte pentru o nouă ediţie.

Anul acesta, între 8 şi 11 septembrie, publicul participant la Festivalul „Plai” va avea sigur parte de întâlniri cu Joss Stone, Aziza Brahim, Bob Geldof, iar ultima noutate anunţată de organizatorii manifestării se referă la… Fantome.

Nu este vorba despre vreo stafie care să-i bântuie, la ceas de seară şi în aglomeraţia unui concert în aer liber, pe iubitorii de muzică şi de distracţie, ci despre numele artistului rezident care va figura în programul celui mai iubit festival al toamnei. Fantome, un proiect prezentat de <<Culese din cartier>>, va urca pe scenă vineri, sâmbătă şi duminică.

„Activăm Phantom Power, ăsta nu-i un truc. Fantomele există chiar la noi în sătuc. Acesta e locul bântuit. Frecvenţele captate s-au dezlănţuit. Trec fiorii când le-auzi muzica. Vibraţiile lor trezesc inima. Eu le-am văzut şi le-am auzit. Poate suna nefiresc, dar ele mi-au vorbit. Fantome din diferite zone, muzică de bântuială între vechi şi nou, sunt fantome în uniforme, cu masca pe faţă… Ca sunetul de la metrou. Fantome, una plânge, alta râde. Una tace, alta cânta”, spun oamenii care au pus la cale proiectul.

Joi, 8 septembrie, în prima seară de “Plai”, de la ora 20, este programat concertul lui Joss Stone.

Vineri, de la ora 22, cântă Milky Chance.

Sâmbătă, de la 20,15, apare în faţa publicului Aziza Brahim şi, de la ora 22, va urca pe scenă Bob Geldof.

În ultima seară, tot de la ora 20,15, e rândul lui Marinah y Chicuelo să-şi răsfeţe auditoriu. Mai rămâne doar ca, în curând, organizatorii să dea în vileag şi numele artistului care va închide ediţia din acest an a Festivalului “Plai”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns