Invitați de marcă la Ruga Lugojeană. Vor cânta soliștii Liliana Laichici, Ghi­ţă Călţun – Brancu, Ni­cu Novac, trupele Box Office, Fazz și Holograf

Manifestările prilejuite anul acesta de Ruga Lugojeană vor aduce pe scena din faţa Ca­sei de Cultură a Sindica­te­lor legendara trupă a rocku­lui românesc – ”Holograf”.

Or­ganizatorul eveni­men­tului, Puiu Munteanu, spune că artiştii au confirmat în urmă cu două săptămâni participarea la sărbătoarea Lugojului.

”Aducerea Holo­gra­fu­lui la Lugoj e un vis de-al meu, pe care l-am împli­nit! Lu­gojenii vor putea să-i aplaude pe cei de la Holograf, iar alături de ei vor mai cânta două formaţii – timişorenii de la Box Office şi Fazz din Lugoj. În urma a două discuţii prealabile, cei de la Holograf au acceptat cu mare drag să vină la noi şi chiar dânşii s-au ocupat de o parte a spon­so­rizării, pentru că nu e uşor să aduci o asemenea for­ma­ţie”, a declarat Munteanu.

Maestrul Puiu Munteanu spune că în acest an organizarea evenimentului nu va fi suportată din bugetul Consiliului local: ”Consiliul local nu suportă niciun ban, toate finanţările vin din alte surse, deci Lugojul nu plăteşte”.

Ma­nifestările se vor desfăşura pe parcursul a patru zile, din 12 până în 14 august, când va avea loc şi Festivalul de Folclor ”Ana Lugojana” pentru copii, care va reuni toate for­ma­ţiile bănăţene premiate la e­diţia 2018 a Concursului ”La­da cu Zestre”.

Conform tradiției, Ruga lugojeană va avea loc în 15 august, cu parti­ci­parea, printre alţii a ar­tiştilor Liliana Laichici, Ghi­ţă Călţun – Brancu şi Ni­cu Novac.

 

redesteptarea.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns