Întâlniri de graţie cu Florin Piersic jr.

Forță și șarm, mască și sinceritate, duioșie și brutalitate – sunt doar câteva dintre ingredientele care fac din spectacolul „Frați” un moment de neratat. Teatrul Național din Timișoara oferă publicului două întâlniri excepționale, astăzi, 28 septembrie și mâine, 29 septembrie, de la ora 19, la Sala 2, cu acest „spectacol magic”, după cum declară Dave Williams, autorul piesei, prezent la premieră.

„Frați” este o comedie cu accente „noir”, semnată de unul dintre cei mai carismatici și mai iubiți artiști ai momentului: Florin Piersic jr.

Binecunoscut în România, cu o carieră internațională solidă – cel mai recent demonstrată pe covorul roșu de la Hollywood, odată cu lansarea seriei „Comrade detective”, al cărei protagonist este – Florin Piersic jr. scrie, traduce, regizează, produce, joacă.

Spectacolul Teatrului Național din Timișoara beneficiază din plin de talentul acestui fabulos artist: Florin Piersic jr. interpretează savuros rolul fratelui mai mare în această comedie pe care, de altfel, o regizează și care, în spatele hohotelor de râs, pune sub lupa spectatorilor relațiile dintre membrii aceleiași familii.

Și pentru că, spun unii, cine se aseamănă se adună, Florin Piersic jr. aduce în spectacol, alături de el, doi actori extrem de îndrăgiți ai Naționalului timișorean: Matei Chioariu, binecunoscut publicului din musicalurile „The Full Monty” sau romanticul „The Beauty and the Beast”,, respectiv Călin Stanciu jr., un alt favorit al spectatorilor care îl creditează de aproape o sută de reprezentații în rolul principal din spectacolul „M-am hotărât să devin prost”, dar și în „Boala familiei M”, „Piața Roosevelt” sau „Prin vis”.

Biletele la cele două reprezentaţii, ca și la cea programată pentru vineri, 13 octombrie, pot fi achiziționate de la Agențiile Teatrului Național, de marți până duminică, între orele 11-19, sau online, pe www.tntimisoara.com.

Foto: Adrian Pîclişan


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns