Începe aventura! Party de încălzire pentru Revolution Festival

Aventura Revolution începe mai repede cu o petrecere care are loc joi, 18 mai, de la ora 21, la grădina de vară „La Căpițe”.

Aici este locul de întâlnire pentru toți cei care sunt îndrăgostiți de muzică și vor să danseze până dimineața.

Alături de ei vor fi două act-uri care merită văzute: Desert Mountain Tribe și S-T-Phan.

Desert Mountain Tribe este un trio alternative rock din Londra care a demonstrat încă de la început că merită toată atenția publicului de profil. În 2014, formația a lansat primul EP, material care a avut parte de succes nu doar în UK, ci și în Europa.

După un turneu reușit, Desert Mountain Tribe a lansat albumul „Either That or The Moon”, în 2016. Din nou, a avut o primire extrem de bună atât din partea publicului, cât și din partea criticilor.

Astfel, a ajuns în atenția radiourilor din SUA, membrii trupei fiind invitați să urce și pe scenă, peste ocean.

Seara va continua cu o prestație din partea lui DJ S-T-Phan.

Artistul propune o combinație excelentă de beat-uri „old school” cu accente de jazz și blues. S-T-Phan are o singură misiune, să facă inimile oamenilor să bată pentru câteva ore pe același vibe. Biletul la eveniment costă 15 lei și poate fi cumpărat de la terasa „La Căpițe”.

De asemenea, organizatorii au o ofertă specială pentru cei care și-au cumpărat deja abonamente la Revolution Festival. Primele 100 de persoane care vin la warm-up party și prezintă biletul de festival au intrarea gratuită. 

Cea de-a treia ediție a Revolution Festival are loc în perioada 1 – 3 iunie, la Muzeul Satului Bănățean. Anul acesta distracția este non-stop, așa că timp de trei zile vizitatorii evenimentului vor avea la dispoziție zeci de activități, concerte, petreceri și spectacole de care să se bucure.

Mai mult, începând cu ediția a treia, Revolution are și zonă de camping. Doritorii vor putea să vină la festival cu cortul, asigurându-se că nu vor rata niciun moment din magia festivalului. Până acum, din line-up fac parte: Rudimental, Sigala, Eluveitie, LTJ Bukem, GBH, Delta Heavy, Dubioza Kolektiv, Dubfire, Infected Rain, Bleed Some Dry, Last Hope, Lee Burridge, Mahony, Premiesku, Priku, Dobrikan, Alternosfera, Șuie Paparude, BAB, All Friends Band, Gojira & Planet H, Angerseed, Archeonic, Consecration, Dead Joker, Exploding Head Syndrome, Fantazia, First Flame, Goath, Godsleep, Koneskin, Monokrom, Nest of Plagues, Quasarborn, Tenebres, The Different Class, The Father of Serpents și Void Inn. Biletele la festival costă 99 de lei și se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro sau de pe www.myticket.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns