În urmă cu 4 ani aranja produse pe raft, acum câștigă 16 milioane de euro pe an. Secretul succesului unui tânăr de 27 de ani

Un tânăr din Marea Brianie, care aranja produsele pe rafturi într-un magazin Tesco, și-a dat demisia pentru a se juca pe computer, iar acum câștigă peste 14,5 milioane de lire sterline pe an, scrie Metro.

Dan Middleton are doar 27 de ani, dar este deja milionar. El și-a transformat pasiunea pentru jocurile online într-un job full-time și câștiga bani pentru că peste 20 de milioane de oameni se uită la el cum se joacă.

El a plecat chiar într-un turneu, iar toate biletele s-au vândut ca pâinea caldă. Dan Middleton a devenit astfel britanicul cu cele mai mari câștiguri din clipurile postate pe Youtube.

Înainte de a-și înființa canalul de Youtube DanTDM, tânărul lucra într-un magazis Tesco. Acum, el are milioane de fani pe Youtube. Audiența sa este formată mai ales din copii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, care adoră să îl privească jucându-se Minecraft.

Potrivit Forbes, Dan Middleton a câștigat peste 14,5 milioane de lire sterline doar anul trecut, echivalentul a 16,2 milioane de euro.

„Nu eram pregătit pentru așa ceva. Însă în ultimii 3-4 ani am tot învățat cum să mă perfecționez, iar Youtube a evoluat”, a declarat el.

Clipurile sale au acumulat peste 10 miliarde de vizualizări. Un singur clip are peste 44 de milioane de vizualizări. Majoritatea banilor pe care Middleton îi câștigă vin din aceste vizualizări, dar și din vânzarea produselor cu numele său sau din turneele la care participă, conform digi24.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns