Imaginea postată pe un presupus cont al iubitei lui Liviu Dragnea: „Dragostea nu ține cont de vârstă”

O fotografie cu liderul PSD, Liviu Dragnea, alături de iubita lui mult mai tânără, Irina Tănase, a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce a fost postată sâmbătă seară pe un cont de Facebook identificat cu numele Irina Alexandra Tănase. Ulterior, contul nu a mai putut fi accesat.

Profilul de Facebook unde a fost publicată fotografia nu mai poate fi accesat.

Imaginea în care Irina Alexandra Tănase s-ar săruta cu Liviu Dragnea era însoțită de mesajul „Dragostea nu ține cont de vârstă”. Poza îi înfățișează la un eveniment, îmbrăcați elegant.

CITEȘTE ȘI: Accident grav între un autocar, un microbuz şi o autoutilitară. 11 persoane au ajuns la spital

Fotografia a fost publicată de un profil de Facebook identificat cu numele de Irina Alexandra Tănase, unde erau postate și alte fotografii în care iubita liderului PSD apare alături de Liviu Dragnea sau de premierul Viorica Dăncilă.

De asemenea, erau preluate pe acest cont de Facebook diverse articole de presă și publicate mici comentarii, chiar dezmințiri ale unor știri, astfel încât se dădea impresia că este un cont real, ce ar aparține Irinei Alexandra Tănase.

Irina Alexandra Tănase are 25 de ani și este iubita lui Liviu Dragnea. Ea și-a făcut prima dată apariția în public alături de liderul PSD la Congresul extraordinar al partidului și a stat în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, alături de greii partidului.

Irina Tănase a lucrat la început pentru Sebastian Ghiță, în firma Asesoft, după care a fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD și fost secretar general al partidului.
Apoi, în 2013, a plecat la Ministerul Dezvoltării, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea, scrie digi24.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Imaginea postată pe un presupus cont al iubitei lui Liviu Dragnea: „Dragostea nu ține cont de vârstă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *