Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au divorțat

După opt ani de relație, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au divorțat ieri, oficial.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt cei 3 români care au masacrat doi pensionari italieni la Lanciano. Zeci de oameni furioși s-au adunat în fața comisariatului: „Animalelor!”

Ieri s-a încheiat procesul de divorț între fostul tenismen Ilie Năstase și soția acestuia, Brigitte Sfăt. Un divorț ”fără partaj”, din cele declarate de către Ilie.

CITEȘTE ȘI: Asfaltări într-o comună timișeană

După o relație tumultoasă care, acum un an, a culminat cu anunțul divorțului, Ilie și Brigitte sunt, în sfârșit, oameni liberi și în acte. Pentru că, în realitate, ei avea propriile vieți, independente una de cealaltă.

CITEȘTE ȘI: Mare festival într-o localitate timișeană

Brigitte a explicat aseară, într-o emisiune televizată, că decizia ei de a divorța de Ilie Năstase a fost determinată în mare măsură de sentimentele pe care aceasta le are pentru Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai populari concurenți ai primei ediții Exatlon.

De altfel, pentru că divorțul de Ilie întârzia să se pronunțe, bruneta a declarat că, anul trecut, a avut o tentativă de sinucidere.

De cealaltă parte, Ilie Năstase are, potrivit presei, o nouă iubită. Fostul tenismen a declarat recent că așteaptă pronunțarea divorțului de Ilie pentru a putea merge mai departe în relația cu tânăra Ioana, scrie viva.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au divorțat

Lasă un răspuns