„Hrănim porumbeii, nu corupţia”

După ce zilele trecute, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia a Copilului au transmis că prezenţa minorilor la protestele antiguvernamentale contravine legii, iar părinţii pot fi amendaţi cu sume cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei, pe reţelele de socializare s-a lansat evenimentul „Hrănim porumbeii, nu corupţia”, acţiune care se înscrie în seria mişcărilor de stradă antiguvernamentale. Astfel, sâmbătă, de la ora 13, în Piaţa Victoriei, sunt invitaţi: „Mămici cu copii, dar nu numai mămici, ci și alți timișoreni, pentru a hrăni porumbeii.

Este recomandat să aduceți grâu sau altă hrană pentru porumbei. Va exista și la fața locului hrană oferită de organizatori însă este posibil să nu fie de ajuns.

Iar ca să nu ne speriem de intimidările PSD pornite prin Protecția Copilului precizăm că prezența copiilor la acest eveniment nu contravine în vreun fel legislației în vigoare. Vor fi și cântece pentru copii, iar cei mari vor primi banderole „#rezist”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 Răspunsuri “„Hrănim porumbeii, nu corupţia”

  1. acesti puradei vor fi viitori puscariasi ,pentruca parinti lor ii invata de mici sa nu respecte legea ,sa fie obraznici,ii invata sa frecventeze locuri unde se vorbeste vulgar ,si peste putin timp acesti parinti care sunt sclavi strainilor de la multinationale o sa plinga ei pe unde nu ii vede nimeni in ce situati isi vad puradei pe care ei i-au format…locul lor e la joaca ,la scoli ,gradinite si nicidecum unde aud ce nu e pentru virsta lor

  2. TIMISOARA PSD-ISTA A CIUMEI ROSII. VOI CEI CARE SCRIETI NU ATI PARTICIPAT LA REVOULUTIE SI SINTETI PROBABIL ASISTATI SOCIAL HRANITI DE GUVERNUL CORUPT CU SUZETA SOCIALA. SA VA FIE RUSINE. SE INTORC IN MORMINT MORTII REVOLUTIEI.

  3. pai stati putin dece o invirtiti pe dupa cires —voi in noptile trecute nu ati hranit porumbeii ca aia dormeau,voi atunci i-ati invatat sa injure sa tipe sa jigneasca ,i-ati expus la pericol ,frig si ore care nu sunt recomandate minorilor sa fie pe strazi…acuma iesiti si hraniti porumbeii…e diferenta intre ce ati facut in saptaminile trecute si azi…voi cereti dreptate si jos coruptia ,dar tot voi invatati copiii sa minta

  4. La ce dreaku mai rezistati?! Informati-va tolomacilor ca datorita prostiei endemice ati reusit anularea ordonantzei 13 si acum instantele din intreaga tzara elibereaza pe banda rulanta pe cei acuzati, ori condamnati pentru abuz de serviciu. Aceste manifestatii vor intra in analele prostiei umane!

Lasă un răspuns