Horia Cardoş ţinteşte postul de vicepreşedinte al FR Volei

Preşedintele clubului UVT Agroland Timişoara, Horia Cardoş, şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Volei.

Alegerile vor avea loc în data de 31 martie, iar ceilalţi aspiranţi la al doilea post de conducere în forul menţionat sunt Gheorghe Vişan, Adin Cojocaru, Sergiu Stancu, Oana Sârb, Viorel Manole, Costinel Stan, Valentin Bitoiu, Sergiu Ştefănescu, Mihai Duţă şi Vasile Ouatu.

„Am ales să candidez pentru această funcţie întrucât consider că astfel voi avea ocazia să ajut la dezvoltarea acestui sport nu doar pe plan local, ci şi la nivel naţional. Din 2014, când am înfiinţat clubul sportiv Agroland, am reuşit să atrag la Timişoara, alături de colegii mei, mai multe competiţii importante de volei care au făcut cinste oraşului. Printre acestea se numără unul dintre sateliţii europeni de volei pe plajă –  turneu pe care îl vom organiza şi anul acesta – dar şi turneul final la categoria speranţe. În România există un potenţial extraordinar pentru dezvoltarea acestui sport care trebuie valorificat. Avem nevoie de o gândire pozitivă şi curată, de planuri pe termen scurt, mediu şi lung şi de oameni competenţi care să le pună în practică”, a declarat Horia Cardoş.

Foto: COSTI DUMA


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns