Heracle Timișoara a fost gazdă pentru luptătorii de la lotul naţional

Luptătorii români au cucerit şase medalii la întrecerea memorială „Ljubomir Ivanovici Gedza”, care s-a desfăşurat, recent, la Belgrad.

Ilie Cojocari, Alin Alexuc şi Dorin Pîrvan, sportivi de la ramura greco-romane care anul trecut au reprezentat în Superligă clubul timişorean Heracle, se numără printre cei care au urcat pe podium.

Primii doi, care şi în 2016 vor lupta pentru Heracle, au luat argint în Serbia la categoriile 75 şi, respectiv, 98 de kilograme.

Pîrvans-a clasat pe treapta a treia la 85 de kilograme, celelalte medalii fiind obţinute de Virgil Munteanu (argint la 59 kg), Georgian Carpen (argint la 66 kg) şi Tomi Hinoveanu (bronz la 71 kg).

Lotul naţional s-a pregătit timp de o săptămână la Ghiroda, condiţiile de antrenament şi cazarea fiind asigurate de clubul Heracle.

Anterior, sportivii români au participat la un turneu în Ungaria, la Szombathely.

„La Belgrad a fost un turneu bun de pregătire. Lotul naţional s-a antrenat o săptămână la sala din Ghiroda, apoi a plecat în Serbia, iar acum se află la un turneu în Belarus”, ne-a declarat antrenorul timişorean Sebastian Gavrilă.

Foto: Facebook.com (Federaţia Română de Lupte)


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns