Heaven Studio Timişoara îşi redeschide porţile

Sezonul de vară a trecut, este timpul ca timișorenii să guște din nou din esența divertismentului în cea mai pură formă în locul în care numele este un sinonim al bucuriei și petrecerii: Heaven Studio.

Sâmbătă, începând cu ora 23, cel mai mare club timișorean își redeschide porțile pentru un nou sezon plin de aventură, șampanie, frumusețe și divertisment la superlativ. Spectacolul de deschidere este inspirat din marile show-uri ale megacluburilor de peste Ocean, Heaven Studio aducând pentru prima oară într-un club din Timișoara peste 20 de dansatori profesioniști pentru cel mai grandios spectacol de deschidere văzut pe malurile Begăi.

Un show în care până și costumele sunt unice, create special pentru spectacolul inaugural, un show în care pasiunea pentru divertisment se îmbină perfect cu armonia muzicii într-o poză plină de frumusețe feminină și atribute ridicate la superlativ. O noapte în care fiecare persoană din club se va simți rege sau regină, o noapte dedicată celor care an de an le-au fost alături, făcând din clubul de lângă Stadionul „Dan Păltinişanu” cel mai faimos club din vestul României.

„Suntem încântați să redeschidem Heaven Studio după un sezon extraordinar la Heaven Outdoor. Noul Heaven Studio este complet regândit, având un design nou în care vom pune accent pe clienți, făcându-i să se simtă regi pentru o noapte. Sau regine, în cazul doamnelor și domnișoarelor”, a declarat Adrian Tudoran, managerul clubului.

Sâmbătă, 17 octombrie 2015, este prima noapte în care clubul Heaven Studio Timișoara se redeschide.

Are o capacitate de peste 2.000 de persoane și, începând cu ora 23, porțile vor fi larg deschise celor care vor dori să participe la un eveniment unic, inedit și incendiar. Informații și rezervări de mese se pot face până sâmbătă la numărul de telefon 0755 432 836, iar mai multe informații pot fi obținute pe pagina de Facebook a clubului sau la adresa str. Ripensia nr.40.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns