Ginardo Gașpar: „Este o onoare să-l avem pe Tolea Ciumac în gala noastră”

La doar trei zile de la precedentul său meci, Tolea Ciumac va urca în ringul galei „Danger Superfight” cu gândul la o nouă victorie.

Celebrul sportiv care luptă şi pe reguli de MMA este marea vedetă a evenimentului de kickboxing ce se va desfăşura mâine, cu începere de la ora 20, la sala „Constantin Jude”.

El şi ceilalţi 19 sportivi distribuiţi în ediţia cu numărul doi a galei organizate de Ginardo Gaşpar au trecut cu brio, astăzi, proba cântarului.

„Am venit cu gând de bătaie! Nu ştiu cum va fi, am înţeles că multă lume va veni special pentru mine. Adversarul meu este cam mic, dar probabil că este rău. Sunt foarte bine pregătit, mă bat oricând. Mi-e greu să spun cum va fi atmosfera, vedem mâine dacă voi fi aplaudat sau fluierat”, a declarat Tolea Ciumac, care îl va întâlni pe sibianul Andrei Sugar.

Ginardo Gaspar Danger Superfight„Acum, gala mi se pare mai uşor de organizat, pentru că am acumulat cât de cât experienţă. Sperăm să fie un spectacol sportiv frumos, este o onoare pentru Timişoara ca Tolea Ciumac să lupte în gala noastră. Vrem să fim cunoscuţi afară, avem un reprezentant al Kombat League care ne va vedea la treabă”, a afirmat, la rândul său, Ginardo Gaşpar.

Italianul Mauro Evangelista, supervizorul Kombat League, a spus următoarele: „Va fi, cu siguranţă, o gală reuşită. Cine nu-l cunoaşte pe Tolea? L-am văzut şi eu, este un luptător foarte puternic”.

centura Danger Superfight


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns