Ghinionul altora, norocul lui ACS Poli? Percheziţii la Concordia Chiajna. Prejudiciul este de 35 de milioane de lei

Aflată în mari dificultăţi, ACS Poli Timişoara ar putea beneficia în mod direct de problemele majore apărute la o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Poliţiştii din Ilfov au descins dis de dimineaţă, însoţiţi de procurori, la Primăria Chiajna şi la clubul sportiv finanţat de primărie, Concordia, într-un dosar de delapidare, deturnare de fonduri şi evaziune fiscală cu un prejudiciu de 35 milioane lei.

Au fost emise şase mandate de percheziţii şi 11 mandate de aducere. Primarul Mircea Minea ar fi efectuat sponsorizări către Clubul Sportiv Concordia Chiajna fără respectarea procedurilor legale.

Au fost descinderi şi la clubul de fotbal, unde există bănuiala că s-au spălat bani. De asemenea, primarul Mircea Minea este suspectat că a dat spre administrare unui apropiat un hotel care se află în proprietatea clubului şi prin intermediul acestuia au fost spălaţi bani, cu ajutorul a două firme fantomă. Edilul Chiajnei este suspectat că în perioada 2011-2015 ar fi făcut mai multe sponsorizări ilegale pentru clubul sportiv, unde este preşedinte.

În aceste condiţii, există chiar varianta retrogradării clubului.

Sursa: prosport.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns