Gala „Danger Superfight” a umplut sala „Constantin Jude” – GALERIE FOTO

Peste două mii de spectatori, timişoreni şi nu numai, au asistat, sâmbătă seară, la sala „Constantin Jude”, la ediţia cu numărul doi a galei de kickboxing „Danger Superfight”, organizată de Ginardo Gaşpar prin clubul local Ginbox.

Nu au lipsit, aşa cum îi şade bine unui astfel de eveniment, momentele artistice şi… KO-urile.

Sportivii din oraşul de pe Bega au fost la înălţime, făcând show pentru cei care i-au urmărit din tribună ori de la mesele de lângă ring.

Alexandru MoisescuAlexandru Petchescu, campion mondial de juniori, a ieşit, din nou, învingător, la fel şi bunul său prieten de la Ginbox Alexandru Moisescu, care a luptat în faza preliminară, numită undercard.

Cristian Bocioagă şi Cristian Onofrei Croitoru, tot de la clubul organizator, au urcat şi ei în ring, însă adversarii lor, Sorin Tănăsie şi, respectiv, Ferencz Szalma, nu s-au prezentat, din motive diferite, în spaţiul dintre corzi. Cel poreclit „Pantera” a acuzat o răceală, anunţând târziu că nu mai participă la gală. Ungurul, prezent la eveniment, s-a accidentat la încălzire şi nu a primit acceptul medicilor pentru a lupta. Szalma a anunţat însă că la următoarea sa vizită la Timişoara îşi va pune în joc centura mondială WTKA contra lui Onofrei.

Marian Şerban, de la Ginbox, a avut şi el mâna ridicată la final, la fel şi Haris Ferizovici, de la Şomo Kick Box Timişoara. Au fost învinşi, prin decizie la puncte, Sorin Galea, tot de la Şomo Kick Box, şi Bogdan Costan, de la Hercules Timişoara.

Tolea CiumacCelebrul Tolea Ciumac a confirmat calculul hârtiei, trecând de sibianul Andrei Sugar. A fost un meci frumos, în care vedeta de televiziune, cu o pregătire superioară, şi-a învins adversarul folosind o tactică mai bună.

Marea surpriză a galei „Danger Superfight” a venit chiar la final. Italianul Francesco Di Pardo, deţinătorul centurii europene, a fost culcat la podea de clujeanul Andrei Pisari.

Însoţit pe Bega de o numeroasă şi gălăgioasă galerie, sportivul ardelean le-a oferit propriilor fani un motiv de sărbătoare, punând punct evenimentul în stil de mare campion.

Organizatorii au pregătit deja o surpriză pentru ediţia cu numărul trei a galei „Danger Superfight”.

Timişoreanul Florin Ilie va urca atunci pentru ultima dată în ring, el anunţându-şi retragerea din cariera de sportiv.

Ginardo Gaspar„A fost o seară de vis, am avut un public minunat. Sala a fost arhiplină, iar spectacolul sportiv s-a ridicat la nivelul celor din tribună. Nu mă aşteptam ca Alex să câştige atât de repede. Am pregătit altfel meciul, tehnic, ştiam că adversarul său va sta la bătaie. Îmi pare rău de sportivul italian, un practicant de jiu-jitsu. Asta este… Meciul lui Tolea a fost superb, de fapt toate întâlnirile au fost spectaculoase. Florin Ilie va face ultimul său meci în următoarea gală pe care o vom organiza. Îi vom căuta un adversar pe măsură”, a declarat Ginardo Gaşpar.

„Sunt bine pregătit, de aceea îmi este uşor în ring. Cum zice Szomoru, greu la antrenamente, uşor în luptă… Am crezut că adversarul meu este mai slab. A avut multă ambiţie, şi-a dorit foarte mult să mă bată. A pus multă forţă în fiecare lovitură, crezând de fiecare dată că este ultima. De asta a obosit, în repriza a doua abia stătea pe picioare. Răspund la orice provocare, lupt cu oricine, voi veni şi la următoarea gală, dacă voi fi invitat. Mi-a plăcut mult evenimentul. Alex Petchescu este un băiat cu mari calităţi, cu multă ambiţie, are un viitor strălucit, ar putea fi în top cinci din România dacă va sta cu garda mai închisă. Mi s-a propus un meci la Deva pe reguli de box, accept cu plăcere şi această provocare”, a spus şi Tolea Ciumac.

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns