Furtună în politică! Zece ani de puşcărie!

Fierbe scena politică. A apărut un nou partid, care îşi propune să revoluţioneze întrega societate românească, dezicându-se de orice colaborări cu partidele actuale.

PSD, PNL, USR, România 100 sau Pro România nu pot fi potenţiali aliaţi a Partidului Adevăr Dreptate (PAD), formaţiune recent înfiinţată, care îşi are sediul central chiar la Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Un bănăţean a distrus două case și s-a oprit cu bolidul într-un șanţ

PAD are un program laborios, solid şi bine structurat, după cum susţine Ioan Toroican, preşedintele formaţiunii, el însuşi un timişorean.

Conform programului PAD, justiţia va fi scoasă total de sub controlul politic, iar cei care vor încălca legile elaborate de acest partid vor primi pedepse de minimum zece ani de puşcărie!

De asemenea, după modelul din Italia, se doreşte introducerea Legii antimafia.

Formaţiunea se bazează foarte mult pe diaspora, considerându-se un produs al mişcărilor stradele din 10 august. Totuşi, spun liderii săi Ioan Toroican şi Mihaela Mereşi (vicepreşedinte), nu se „pupă” cu USR sau România 100 a lui Dacian Cioloş.

CITEŞTE ŞI: Pârtie pentru săniuș în vestul ţării. Să vină zăpada!

„ Ne separă viuiunea privind identitatea naţională, suverantitatea naţională, renegocierea clauzelor de aderare, dezvoltarea industrială şi multe altele”, a declarat preşedintele Ioan Toroican.

Diaspora este reprezenată de o facţiune cu un nume menit să bage spaima în politicienii actuali: „Noi suntem furtuna”!

Pe lângă diaspora, o altă componentă pe care se bazează PAD este „Frăţia romilor”, structură bine reprezentată la congresul partidului. Va fi foarte interesant cum vor lupta rromii cu mafia, un aspect de o savoare de neegalat.

CITEŞTE ŞI: Satul timişean care se trezește doar de sărbători

Oricum, PAD poate fi numit un partid-spectacol, mai ales că preşedintele său, propietarul unei agenţii imobiliare, a activat până în 2000 în domeniul muzical, câştigând în 1984 chiar Trofeul Mamaia, alături de regretata Marina Scupra.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 Răspunsuri “Furtună în politică! Zece ani de puşcărie!

    1. Ca sa poata schimba ceva aceste partide noi trebuie sa ajunga in Parlament pentru a avea putere de decizie…cale lunga pana acolo.

  1. Partidul-spectacol este doar percepția celui care a scris articolul. De acum, vom avea parte de ,,știri de senzație,, în funcție de educația celui care scrie. Asta să fie ,,problema,, , că liderul a cântat acum 1000 de ani, alături de Matusalem 🙂 Dacă minciunii îi este frică de adevăr și dreptate, atunci da, mincinoșii se vor teme fără să fie atacați. Nu toți oamenii ,,mușcă,, nadele aruncate!

Lasă un răspuns