Adi Mutu şi frumoasa timişoreancă Sandra Bachici infirmă declaraţiile defăimătoare făcute de Adrian Marţian

Adrian Marțian a făcut noi dezvăluiri şocante din viaţa „Briliantului”, în cadrul emisiunii „Agentul VIP”, pe Antena Stars, despre un episod incredibil care s-ar fi petrecut la Cesena, în 2012, potrivit gsp.ro.

„Într-o zi, m-am pomenit în curte la mine cu Adi, care avea în portbagaj un băiat legat de mâini şi de picioare, cu scoci pe gură. Am rămas şocat!”, şi-a amintit Marţian.

A prezentat apoi versiunea legată de eveniment: „Îl vizitase un amic din Bucureşti, care venise şi cu prietena. Şoferul celor doi era un copil din Bistriţa. Au băut oamenii cât au băut, iar la un moment dat lui Mutu i s-a părut că puştiul, care se amuza cu nişte câini în curte, a făcut un gest nepotrivit către prietenul său. L-a luat imediat la picioare, l-a lovit cu ciocanul, l-a târât la piscină, unde l-a băgat cu capul în apă. Cum mai văzuse el pe la alţii sau prin filme! Mafiot! Vă spun lucruri concrete, nu bazaconii”.
Sandra Bachici„Şi-a făcut treaba cu fata amicului său!”

Marţian a mai susţinut că „Mutu i-a luat şi fata tipului ăla, a dus-o în casă şi şi-a făcut treaba. Incredibil e că toate astea s-au petrecut de faţă cu mama lui. Vă daţi seama?! E cea mai periculoasă femeie. Mutu e pistol cu apă pe lângă ea. Îl încurajează în chestiile astea!”.

Şi a continuat cu detaliile: „Fata cu care s-a distrat ce să mai facă?! Pe urmă i-a fost probabil frică să zică ceva, la fel ca şi băiatului sechestrat. Dar pe copil îl găsesc şi-l aduc să povestească personal ce a păţit! Săracu’, i-a spart telefoanele, i-a luat maşina, un Fiat parcă. Când a venit la mine cu copilul în portbagaj, a avut şansă că nu l-au oprit carabinierii pe drum. Dacă-l găseau, lua 20 de ani de puşcărie! Începuse să-mi zică şi mie să-l dăm la câini, să-l punem într-un tomberon. A trebuit să intervin să-l trezesc, să-l elibereze pe băiat și să-l lase în pace!”.
„Actuala iubită a fost clienta lui”

Marţian a explicat că timişoreanca Sandra Bachici, actuala logodnică şi, cel mai probabil, viitoarea soţie a lui Mutu, ar fi avut în trecut altfel de relaţii cu jucătorul: „Au fost mai multe ocazii în care eu personal i-am înmânat bani fetei când se întâlnea cu Mutu. Îmi zicea el: «Frate, dă-i şi tu ăsteia să nu vorbească, să nu ştie lumea!». Începutul a fost în perioada în care era cu cocaina, nu se mai lega nimic cu Alexandra. Iar acum se căsătoreşte cu ea! Banii ăia nu i-am mai văzut niciodată înapoi. Numai cu necazuri m-am ales după urma lui!”, a scris gsp.ro.

Mutu si SandraÎn ciuda declaraţiilor defăimătoare ale lui Marţian, Sandra şi „Briliantul” îşi arată zilnic iubirea pe reţelele de socializare, prin imaginile şi textele pe care le postează.

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns