Fotografiile timişorencei Oana Stoian, printre cele mai frumoase din lume

Născută la Lugoj în 1993 și stabilită ulterior în Timișoara, absolventă a Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest, Oana Stoian a fost pasionată încă din copilărie de fotografie și a avut prima ei expoziție personală în 2015.

Ea a primit astăzi vestea că a fost selectată pe lista scurtă a categoriei de fotografie profesionistă „Staged” a celei mai prestigioase competiții de profil din lume, Sony World Photography Awards .

Seria de zece fotografii ale Oanei, „How to think inside the box”, a fost selectată dintre 230.103 imagini din 186 de țări, cel mai mare număr de fotografii înregistrate din istoria de nouă ani a concursului, cu o treime mai multe față de 2015.

Timișoreanca a intrat acum în competiția pentru trofeul concursului și pentru premiul de 25.000 de dolari, la care se adaugă echipamentul digital Sony, câștigătorii fiecărei categorii urmând să fie anunțați în 21 aprilie.

Oana Stoian

Imaginile Oanei vor fi expuse la Londra, alături de ale celorlalți nominalizați pe lista scurtă, la Somerset House, între 22 aprilie și 8 mai, ca parte a expoziției firmei organizatoare a concursului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns