Fostul coleg de scenă al Deliei încearcă să învie muzica disco, la Timișoara. “Parfumul muzicii acelor ani are putere și acum”

Vedeta unei generații, Nick de la N&D readuce moda muzicală a anilor 90 printr-un festival unic în România. „Visul meu, să strâng crema artiștilor din perioada de glorie a dance-ului, este pe care să se împlinească”, spune artistul.

CITEȘTE ȘI: Cine este Mihaela Triculescu, noul șef al ANAF

„Trei zile de concert pe stadion, 5 scene și cele mai importante staruri ale muzicii anilor ’80 și ’90 vin la Diskoteka Festival Timișoara 2019! Va fi cea mai mare discotecă în aer liber din câte au fost vreodată în România”, promite același Nick, pe numele său real Nicolae Marin, nimeni altul decât fostul partener de scenă al Deliei.

Nick, care acum cântă alături de altă solistă și care ani buni a stat în umbră, departe de scenă, în vreme ce Delia evolua și ajungea una diuntre cele mai apreciate soliste de la noi, a făcut întreaga Românie să danseze pe piesele sale memorabile, „Vreau să plâng”, „Nu e vina mea” ori „Nu pot să uit”.

CITEȘTE ȘI: Şofer român de TIR căutat de patron de trei zile, găsit mort în cabină, în parcare, în Germania

La festivalul de care se ocupă vor veni multe dintre vedetele care au cam dispărut de pe firmament după anul 2000. Thomas Anders (Modern Talking), Jenny Berggen (Ace of Base), Sabrina, Sandra, CC Catch, Alphaville, Dr Alban, Nana, Haddaway, East 17, No Mercy, Mr President, Captain Jack, Liz Mitchell (Boney M) ori clasicii Ricchi e Poveri se numără printre cei care au confirmat deja prezența la Diskoteka Festival (31 mai – 2 iunie 2019, stadionul central din Timișoara). „Line up-ul va fi completat de cei care au mișcat România în anii ’90 și care au avut curajul să cânte în limba română.

CITEȘTE ȘI: Nouă ani de închisoare pentru recidivistul care a violat o taximetristă

Formațiile noastre de succes, pe aceeași scenă cu marile vedete. Nu exagerez când spun că va fi cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90”, mai spune fostul coleg al Deliei. El va fi și gazdă, dar și vedetă în recital, la festival.

„Parfumul muzicii acelor ani are putere și acum, dovadă fiind avalanșa de evenimente cu vedetele acelei perioade. La «discoteca» noastră vor veni mai toți cei care au definit muzica acelor vremuri, va fi reuniune de clasă și generație în lumea muzicală europeană”, crede Nick, scrie libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Fostul coleg de scenă al Deliei încearcă să învie muzica disco, la Timișoara. “Parfumul muzicii acelor ani are putere și acum”

  1. stadionul central din Timișoara ? O fi ăsta un articol apărut în cotidianul Răcnetul Teleormanului sau în Caracal Daily? Altfel nu îmi explic cum un ziarist (oare?) Timișorean poate să scrie așa ceva și, ce e și mai grav, nimeni să nu îl corecteze !

Lasă un răspuns