Florin Salam pleacă din România. În ce ţară se va stabili manelistul

Florin Salam a luat o decizie radicală după ultimele incidente în care a fost implicat. Manelistul a decis să plece din România.

Florin Salam se va muta în SUA, suţin surse din anturajul acestuia pentru SpyNews: „Va îmbina utilul cu plăcutul. Pleacă în vacanţă, ca să se relaxeze, dar va cânta şi la unele evenimente private, dincolo de Ocean. Consideră că trebuie să ia o pauză în România. Va sta în SUA până prin februarie-martie”.

Recent, manelistul a postat pe pagina sa de socializare un comentariu referitor la incidentul din Italia, unde un „şmecher” l-a pocnit, în timpul unui spectacol.

„Ai știut să dai cu pumnul, / Acum eu o fac pe nebunul. (…) Vă spun un secret: valoarea nu stă într-un pumn, valoarea adevărată stă la cei cu cap. Şi cu un bun simț.

Lăsat de la Dumnezeu. Fiecare mai greșește și trebuie iertat. Pe ce-l care îți vrea răul. Dar Dumnezeu dă la fiecare după inimă.

Eu nu fac rău nimănui. Niciodată… Din contră, ajut cât pot şi eu. Îmi fac meseria, să îmi cresc copiii”, a scris Florin Salam, conform romaniatv.net.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Florin Salam pleacă din România. În ce ţară se va stabili manelistul

  1. Vai de noi, ne pleacă intelectualii și valorile, mai dați-mi o batistă că nu mă pot opri din plîns… de rîs ! Florinele tată, să rămîi acolo pînă oi veni eu să te chem înapoi, să nu vii mai repede. Și vezi că cică sînt mari amatori de manele băieții ăia din triburile alea din jungla amazoniană și le place și carnea neagră la proțap !

  2. acolo cu FISCUL AMERICAN NU O SĂ I FIE PREA…CALD SI BINE!
    BA INCA AS ZICE SA SE DUCA UNDE A DUS MUTU IAPA…!
    CE AM AJUNS: O TARA DE MANELIZATI .

Lasă un răspuns