Florin Salam a fost REŢINUT în SUA. Sumă uriaşă confiscată

Florin Salam a fost retinut pe aeroport, la New York, după ce poliţia de frontieră i-a gasit in bagaj 100.000 de dolari, bani cash strânşi la o petrecere.

Ultima deplasare a lui Florin Salam în Statele Unite s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru cel mai în vogă cântăreţ de manele de la noi. Potrivit wowbiz.ro, Salam şi trupa lui a fost blocaţi de autorităţile vamale, care au descoperit că suma pe care artistul o avea la el înainte de îmbarcarea în avionul cu care uema să prăsească teritoriul SUA, aproximativ 100.000 de dolari, era mult peste limita de cash admisă.

Conform unor surse de peste Ocean, cântăreţul şi trupa lui au fost conduşi într-un birou unde li s-au cerut explicaţii cu privire la provenienţă dolarilor. În zadar a explicat artistul că a primit banii după o prestaţie artistică alături de trupa să. „Nu aveţi acte doveditoare, suma se confiscă!”, au decis oamenii legii din SUA, lăsându-i însă pe artişti în cele din urmă să plece acasă.

Salam s-a deplasat în America alături de trupa de muzicanţi, dar şi de soţie, în urmă cu o săptămână.

stiripesurse.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Florin Salam a fost REŢINUT în SUA. Sumă uriaşă confiscată

  1. ai plecat Salam de Sibiu si te intorci Salam cu soia ,America e tara tuturor posibilitatilor ,dar inauntru ,cand iesi te mulge .Precis la vamesii amerecani nu le-a placut manelele si tu Cantry nu sti ,mai preparatule.

  2. BRAVO! Florinele dar cu mai mult de $ 10.000 nu te lasa astia sa treci, nici in SUA, daramite banditii din EU! tre sa gasesti un avocat bun sa scoti pirleala cumva. BAFTA!

  3. Vamesii americani nu se joaca cu banii nemunciti si necinstiti.ANAF nu e-n stare decat sa taxeze babele care vand de 2 lei marar in piata,pe escrocii astia nu-i deranjeaza

Lasă un răspuns