Florin Călinescu, avertisment tăios pentru Liviu Dragnea

Florin Călinescu a rămas impresionat de înfrângerea lui Erdogan în Turcia, iar asta i-a adus aminte de situaţia lui Dragnea!

CITEȘTE ȘI: Copiii vor primi 200 de euro de la stat pentru a-și cumpăra calculatoare

Erdogan contestă rezultatele votului din Ankara, unde a pierdut primăria, și din Istanbul, unde este pe care să o piardă, o tentativă disperată de a menține controlul după înfrângerea simbolică din alegerile locale de duminică, înfrângere care face acum înconjurul presei internaționale.

Florin Călinescu, actorul care l-a comparat întotdeauna pe Dragnea cu Erdogan, i-a trimis un avertisment tăios liderului PSD.

„Sultanul Erdogan zicea că dacă ai Istanbulul, stăpâneşti întreaga Turcie. L-a pierdut. La fel şi capitala. Acum poate nu contează. Însă fisura odată instalată, falia se va adânci. Sigur dictatorul nu mai doarme. Livulică, bagă la cap”, a postat Florin Călinescu pe Facebook.

Pierderea Istanbulului este echivalentul unui cutremur electoral. Erdogan și-a început cariera politică în Istanbul și a finanțat proiecte importante pentru dezvoltarea orașului și pentru atragerea alegătorilor.

Erdogan însuși a clamat, în mai multe rânduri, că ”cine câștigă Istanbulul, câștigă Turcia”, scrie realitatea.net.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Florin Călinescu, avertisment tăios pentru Liviu Dragnea

  1. mai bine ar spune cum si-a facut el avere din afaceri cu statul… mare formator de opinie si mancator de rahat, apare plin de substanta dulce pe la gura

Lasă un răspuns