Fetele lui Robu au mare noroc în dragoste

Anemarie Calotă (prima din dreapta) şi Sanda Greblă (a doua din stânga) s-au ales cu fluturi în stomac de când stau în preajma lui Nicolae Robu

Degeaba sunt frumoase, pentru că multe fete nu au noroc în dragoste. Nici vorbă de aşa ceva pentru focoasele din jurul primarului Nicolae Robu, care pot spune că şi-au găsit marea iubire fără a trece prin prea multe aşteptări şi suferinţe.

Trei dintre cele mai apropiate colaboratoare ale edilului-şef al Timişoarei se iubesc intens cu persoane din high-life-ul timişorean, stârnind invidia multor alte frumuseţi răpitoare care nu au avut, însă, o asemenea baftă în dragoste.

Astfel, Anemarie Calotă, fostă angajată la cabinetul primarului, a devenit doamna Drăgoi, după ce s-a căsătorit cu fostul city-manager al Timişoarei, Sorin Drăgoi.

O relaţie aprinsă şi stabilă există şi între Daniela Ştir, fosta organizatoare a conferinţelor de presă ale lui Robu, şi Andrei Petrişor, patron de farmacie şi fost consilier local PSD.

Nici Sanda Greblă, despre care s-a vorbit că pe linie profesională ar fi chiar favorita numărul unu a primarului, nu a nimerit deloc rău. Bogdan, iubitul său, este patronul unei pizzerii foarte cunoscute în Timişoara şi pare foarte ataşat de angajata primăriei.

Doar Oana Gaita, o altă tânără provocatoare, nu şi-a găsit marea iubire, poate tocmai datorită faptului că a părăsit echipa lui Nicolae Robu, plecând la Arad şi, ulterior, la Reşiţa.

În concluzie, se pare că cei care se învârt în jurul lui Nicolae Robu au mai multe şanse în dragoste decât într-o carieră politică, unde avansările se cam lasă aşteptate pentru mulţi aspiranţi.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Fetele lui Robu au mare noroc în dragoste

  1. Titlu de cancan, rezulta ca nu sunt de fapt „fetele lui Robu”. Dar despre fata din mijloc, cea cu ochelari si cravata dar cu mai putin par, nu ne ziceti nimic?

Lasă un răspuns