Fără Antonia lângă el, Alex Velea și-a făcut de cap într-un club din Timișoara!

Unul dintre cele mai tari cluburi din Timișoara a fost, de curând, scena întâlnirii dintre Alex Velea și o artistă extrem de cunoscută, la reuniunea cu pricina lipsind însă Antonia. Și, cum cei doi sunt amici buni, în culisele concertului, Alex Velea s-a dezlănțuit.

CITEȘTE ȘI: Cine este românul mort în prăbușirea podului din Italia! Marian Roșca era șofer de TIR și plecase de mai mulți ani în Franța

De curând, la Timișoara, Delia a susținut un concert care, probabil, va rămâne în memoria spectatorilor pentru mult timp pentru show-ul pe care l-a facut.

Iar spre surpriza timișorenilor aflați în respectivul club, la un momet dat, și-a făcut apariția și celebrul Alex Velea.

CITEȘTE ȘI: Momo, noul joc care duce la sinucidere. O fetiţă de 12 ani s-a filmat, înainte de a se spânzura

Care, întâmpinat de Delia, a făcut și el un show de zile mari în culisele evenimentului, făcând-o pe cântăreața și amica lui să râdă cu gura până la urechi.

Îmbrăcat complet în negru, dar cu multele lui tatuaje la vedere, Alex Velea s-a dezlănțuit în spatele scenei.

CITEȘTE ȘI: Misha și Connect-R au divorțat. De ce s-au separat cei doi

Purtând o pereche de ochelari de soare, în ciuda întunericului de acolo, partenerul de viață al Antoniei a început să danseze, așa cum știe el mai bine, spre distracția celor din jur, aceștia încurajându-l minute bune să facă mișcările cu pricina.

Și, evident, Alex Velea le-a demostrat că știe să danseze, oprindu-se doar pentru a vorbi cu ei, glumele lui provocand hohote de râs, conform wowbiz.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns