Facebook anunță o schimbare majoră. Și nu e butonul ”dislike”. Utilizatorii vor fi încântați

Facebook a anunțat o schimbare majoră pentru utilizatorii din lumea întreagă. Aceștia vor putea seta imagini animate – GIF – ca și poze de profil pentru versiunea mobilă a rețelei de socializare.

Cei de la Facebook susțin că aceste imagini GIF vor fi rulate într-un loop continuu pentru cei care vizualizează profilul nostru de pe terminale mobile, astfel că utilizatorii pot fi oricât de creativi doresc în limita a câteva secunde de înregistrare, scrie telegraph.co.uk.

Mai mult decât atât, utilizatorii vor putea seta un clip video scurt care va putea fi rulat pentru toți cei care accesează pagina de profil, dar și o poză care va fi afișată în locul celei normale, ea dispărând după câteva minute de la afișarea paginii de profil a utilizatorilor.

Separat de această noutate, cei de la Facebook vor oferi și opțiuni noi pentru personalizarea profilului de utilizator, astfel că vom avea parte de opțiunea de a adăuga noi elemente care să ne exprime personalitatea mai bine direct în pagina de profil.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns